VELGE ET HJEMMESIKKERHETSKAMERA OG SIKKERHETSKAMERASYSTEM

Velge et hjemmesikkerhetskamera og sikkerhetskamerasystem

Velge et hjemmesikkerhetskamera og sikkerhetskamerasystem

Blog Article

Mens jeg så på et VH1-application med tittelen “The incredible life of…”, som beskriver de uhyrlige utgiftene og luksusen til kjendiser, tenkte jeg around den enorme mengden sikkerhet og beskyttelse disse individene må kreve for å beskytte sine verdifulle eiendeler. Jeg begynte å tenke … “Hvis jeg skulle ha et oppholdsområde og eiendeler så great som de har, ville jeg definitivt kreve et hjemmesikkerhetskamerasystem klart, for å holde et øye med ikke bare mine verdisaker, Adult men mine kjære.

Adult males hvor finner man et godt hjemmesikkerhetskamerasystem? Du går absolutt ikke sammen med de store selskapene som Honeywell, som overbeviser deg om å uansvarlig dedikere tusenvis av greenback i ressurser årlig, til systemer som du kan finne for en brøkdel av den prisen i et engangskjøp. Når jeg tenkte på dette, begynte jeg å lete rundt på nettet.

Jeg jobber for et e-handelsselskap, som kan skilte med hundrevis av sikkerhetsprodukter i en enorm sikkerhetsavdeling. Interessert i å se nettsiden bevise påstanden Kamera og sikkerhet om at jeg begynte å bla gjennom de forskjellige delene deres, og observerte beholdningen deres. For å si det mildt, var jeg veldig imponert about alle de forskjellige sikkerhetskamerasystemproduktene de viste. Veldig imponerende, Males jeg var på et oppdrag for å finne et godt sikkerhetskamera til hjemmet.

Nå for å plassere et hjemmesikkerhetskamera i hjemmet ditt, er det mange ting du bør vurdere. Vil du at sikkerhetskameraet ditt skal være synlig eller skjult? read more Skal sikkerhetskamerasystemet ditt være statisk, eller skal det ha muligheten til å rotere og kartlegge flere områder om gangen? Vil du at sikkerhetskameraet ditt skal være et trådløst kamera? Vil du ha hjemmeovervåking fra et annet sted, si kjøretønevertheless ditt på PDA-telefonen? Mange ting å ta hensyn til her.

Jeg tenkte mer i retning av å få mest mulig igjen for pengene, så jeg ville ha hele 9. Selvfølgelig måtte sikkerhetskameraet mitt skjules, for ikke å fileå gjestene til å fileøle seg ukomfortable. I tillegg til det måtte kameraet være et trådløst kamera, på den måten ville jeg kunne plassere det der jeg måtte velge. Så jeg endte opp med å velge et hjemmesikkerhetskamerasett med tittelen “Trådløst CMOS-kamerasett, gyldig avstand på 500 m., nattsyn”. Dette sikkerhetskamerasystemet besto av four trådløse kameraer, en høyfrekvensmottaker og fjernkontroll. Totalt kostet systemet meg $267,seventy six. Kameraene var en cakewalk å installere, og mottakeren kan kanaliseres til mange rom. Jeg kaller det et godt kjøp
Report this page